Ajattelin laittaa vaihteeksi tämmöistä vaatetyyliin katsahtavaa postausta.
Aluksi tässä pari hianon näköisesti pukeutuvaa tyyppiä.
1801832.jpg  1801840.jpg
Tolla ekalla on kivat nuo housut ta mitkä ikinä ovatkaan kuten koko kokonaisuus muutenkin tommonen löysä grunge-henkinen, toinen kuva taas on vähän erilaista, ilmeisesti japsi on toi tyyppi, tykkää yhdistelmästä pitää teepaitaa pitkähihaisen päällä.
Voin sanoa tässä välissä muuten että tuskin hirveän paljon tulen tänne laittamaan kuvia catwalkeilta tai muutenkaan muotikuvia, koska minusta ne ovat niin persoonattomia, varsinkin ne catwalkin kävelykuvat ovat tylsiä eikä niissä yleensä ole mitään minua kiinnostavalla tavalla erikoista. Niissä ei ole mitään hengekästä.
Asiasta toiseen tässä on muutamia tyyliltään hienoja ihmisiä, joista minä tykkään...
1801885.jpg
No ekana mies joka kaikkien pitäisi tietää eli Kurt Cobain. Eli vähällä rahalla ja osti sillä mitä sai ja sai sillä kadehdittavan epätarkoituksellisen grungetyylin.
1801902.jpg
Janis Joplin on/oli ihanan hippimäinen. Myöskin loistava naislaulaja. Haluaisin tuollaiset lasit kuin viimeisessä kuvassa, mutta en tarkoita semmoisia H&m ampiasilaseja.

1801931.jpg
Bob Marley. Aivan upeat rastat tuollaiset minäkin haluan jos vielä joskus laitan takaisin, ensin pitää kyllä kasvattaa tukkaa. Bob Marley paita on myös hankinta listalla.

1801933.jpg
Sex Pistols. Enkä edes jaksa selittää miksi. Kyllähän te tiedätte.

1801936.jpg
Ramones. Sama kuin edellinen yksinkertaisen tyylikäs. Tosin sen pitäisi olla ylempänä tässä listassa, vaikkei nämä nyt missään varsinaisessa järjestyksessä olekkaan. Odottelen vielä että jostain ilmestyisi tuommoinen tyylikäs, mutta tekonahkatakki, tai minun lyhytläskijaloille sopivat farkut.

Lopuksi vielä söpö kuva eräästä parista, mahdatteko tuntea ketlä x)
1801950.jpg